CES 2014: ASUS lansează prima sa tableta Windows 8 cu ecran de 8 inch - VivoTab Note 8

872 ori
<b>CES 2014: ASUS lansează prima sa tableta Windows 8 cu ecran de 8 inch - VivoTab Note 8</b>ASUS a anunțat ieri lansarea tabletei VivoTab Note 8, primul model cu Windows 8 și ecran de 8 inch al acestei companii. Noul device vine cu un stylus Wacom Pen integrat, care permite scrierea de mână și desenul. &nbsp; ASUS VivoTab Note 8 integrează...

ASUS a anunțat ieri lansarea tabletei VivoTab Note 8, primul model cu Windows 8 și ecran de 8 inch al acestei companii. Noul device vine cu un stylus Wacom Pen integrat, care permite scrierea de mână și desenul.

ASUS VivoTab Note 8 integrează un display IPS de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și folosește un procesor Intel Atom Z3740 quad core, plus 2 GB RAM. Același terminal integrează un slot microSD, o cameră de 5 megapixeli în spate și o cameră frontală HD, dar și difuzoare stereo. Aflăm și că acest model costă 299 de dolari în versiunea de 32 GB, iar cea cu stocare dublă costă 349 dolari.

Iese în evidență dintre dotările sale stylusul Wacom, care suporta peste 1000 de nivele presiune și aduce funcții asociate scrisului de mână pe Windows. Primim și aplicații speciale de grafică și desen, iar produsul ar trebui să ajungă în magazine către finalul primului trimestru al acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×