CES 2014: Kodak lansează accesoriul Smart Lens pentru smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Kodak 900 ori
<b>CES 2014: Kodak lansează accesoriul Smart Lens pentru smartphone-uri</b>La CES 2014 nu au fost uitați și pasionații de fotografie, Kodak lansând un accesoriu numit Smart Lens pentru camerele de pe smartphone-uri. Astfel de accesorii au apărut și de la Sony și Oppo în ultimul an, deci ne așteptam la tot mai multe...

La CES 2014 nu au fost uitați și pasionații de fotografie, Kodak lansând un accesoriu numit Smart Lens pentru camerele de pe smartphone-uri. Astfel de accesorii au apărut și de la Sony și Oppo în ultimul an, deci ne așteptam la tot mai multe produse de acest gen.

Smart Lens este un accesoriu long zoom care va transforma camera de pe telefonul mobil într-o cameră semiprofesionista. Numele complet al accesoriului este Kodak Pixpro Smart Lens, iar acesta va elimina limitările unui senzor de handset. Tot ce trebuie să faceți este să conectați acest device la un telefon cu iOS sau Android și veți obține o cameră long zoom.

Smart Lens Camera vine cu conectivitate wireless, o aplicație dedicată gratuită și costă 199 de dolari în versiunea de bază numit SL10. Aceasta aduce zoom optic 10x, captură video 1080p și lentila wide angle 28-280 mm, plus stabilizare optică. Există și varianta SL25 de 299 dolari, cu zoom optic 25x și lentilă ultra wide angle.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×