Samsung ar urma să lanseze un senzor foto de 1/1.7 inch pentru smartphone-urile din seria Galaxy

981 ori
<b>Samsung ar urma să lanseze un senzor foto de 1/1.7 inch pentru smartphone-urile din seria Galaxy</b>Un zvon ajuns astăzi pe web ne dezvăluie posibilitatea ca Samsung să pregătească un senzor de 1/1.7 inch pentru smartphone-urile din seria Galaxy. Acest modul ar urma să ofere o rezoluție cuprinsă între 18 - 24 megapixeli, oferind totodată o deschidere f/

De-a lungul anilor, atât Samsung cât și alte companii de pe piața smartphone au încercat să aducă camere foto cât mai performante pe terminalele comercializate. Cel mai recent exemplu este senzorul de 12 megapixeli regăsit pe Samsung Galaxy S7/S7 Edge, care sosește cu tehnologia dual-pixel pentru o focalizare foarte rapidă.

Totuși, cum la anul această tehnologie nu va mai părea atât de inedită ca la ora actuală, sud-coreenii au în plan ceva schimbări. Potrivit unor zvonuri recente, Samsung ar urma să lanseze un senzor foto CMOS de 1/1.7 inch cu deschidere f/1.4 și rezoluție cuprinsă între 18 și 24 megapixeli.

Acest modul va fi cel mai probabil regăsit pe telefoane ca Samsung Galaxy S8 și S8 Edge, modele care ar urma să fie dezvăluite abia în primăvara anului 2017. De asemenea, sunt și unele informații ce fac referire la faptul că sud-coreenii de la Samsung lucrează la un alt senzor compact de 1/2.3 inch. 

Vestea de astăzi nu este deloc surprinzătoare, mai ales dacă luăm în calcul faptul că inginerii din cadrul diviziei Samsung NX Camera, au fost mutați de curând către departamentul Mobile, focusul urmând a fi îndreptat către zona smartphone. Dacă într-adevăr vom primi un asemenea senzor anul viitor, vom afla din leak-urile ce nu vor întârzia a-și face apariția în lunile ce urmează.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×