Samsung W2017, telefon cu clapetă şi dotări high end e fotografiat din nou, în detaliu

1.233 ori
<b>Samsung W2017, telefon cu clapetă şi dotări high end e fotografiat din nou, în detaliu</b>În cursul zile de astăzi smartphone-ul cu clapetă Samsung Galaxy W2017 și-a făcut din nou apariția în fotografii - un terminal cu dotări high-end ce pare a se inspira din design-ul modelului Galaxy S7. Acest produs ar urma să ne ofere la pachet un

S-ar părea că Samsung nu se mulţumeşte doar cu modelul Galaxy Folder 2 în portofoliu, ca terminal nou cu clapeta şi design elegant. Ei ar pregăti şi handsetul Galaxy W2017, care a apărut în imagini hands on ieri, iar azi are parte de încă o serie de fotografii de genul apărute pe web.

Samsung Galaxy W2017

Acest model, cunoscut şi sub nume de cod SM-W2017 este în mod surprinzător un terminal high end, ceva ce nu putem spune despre 99% dintre modelele cu clapetă. Elegantul nou venit adoptă un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Aduce o cameră de 12 MP în spate şi nu m-ar mira să fie chiar senzorul Dual Pixel de pe Note 7 şi Galaxy S7.

Samsung Galaxy W2017

În față avem o cameră de 5 MP şi la bord se află un port USB Type C. Galaxy W2017 are parte de scanner de amprente în spate şi pare să vină pe o nuanţă aurie, dacă ne luăm după imagini. Este destul de îngust şi are marginile spatelui curbate, în stil Galaxy S7, iar spatele pare fabricat din sticlă. Ecranul exterior e surprinzător de generos şi vine cu diagonală de 4.2 inch şi rezoluţie Full HD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×