Samsung W2017, telefon cu clapetă şi dotări high end e fotografiat din nou, în detaliu

1.209 ori
<b>Samsung W2017, telefon cu clapetă şi dotări high end e fotografiat din nou, în detaliu</b>În cursul zile de astăzi smartphone-ul cu clapetă Samsung Galaxy W2017 și-a făcut din nou apariția în fotografii - un terminal cu dotări high-end ce pare a se inspira din design-ul modelului Galaxy S7. Acest produs ar urma să ne ofere la pachet un

S-ar părea că Samsung nu se mulţumeşte doar cu modelul Galaxy Folder 2 în portofoliu, ca terminal nou cu clapeta şi design elegant. Ei ar pregăti şi handsetul Galaxy W2017, care a apărut în imagini hands on ieri, iar azi are parte de încă o serie de fotografii de genul apărute pe web.

Samsung Galaxy W2017

Acest model, cunoscut şi sub nume de cod SM-W2017 este în mod surprinzător un terminal high end, ceva ce nu putem spune despre 99% dintre modelele cu clapetă. Elegantul nou venit adoptă un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Aduce o cameră de 12 MP în spate şi nu m-ar mira să fie chiar senzorul Dual Pixel de pe Note 7 şi Galaxy S7.

Samsung Galaxy W2017

În față avem o cameră de 5 MP şi la bord se află un port USB Type C. Galaxy W2017 are parte de scanner de amprente în spate şi pare să vină pe o nuanţă aurie, dacă ne luăm după imagini. Este destul de îngust şi are marginile spatelui curbate, în stil Galaxy S7, iar spatele pare fabricat din sticlă. Ecranul exterior e surprinzător de generos şi vine cu diagonală de 4.2 inch şi rezoluţie Full HD.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×