Samsung Galaxy J3 (2017) primește certificarea TENAA; telefonul trece la o carcasă metalică

4.088 ori
<b>Samsung Galaxy J3 (2017) primește certificarea TENAA; telefonul trece la o carcasă metalică</b>După ce în luna noiembrie a anului trecut, sud-coreenii de la Samsung lansau smartphone-ul Galaxy J3 (2016), iată că acum ni se pregătește un succesor interesant, unul ce tocmai a fost certificat de către TENAA. Din start remarcăm faptul că telefonul vine

La sfârșitul anului trecut, sud-coreenii de la Samsung anunțau și lansarea lui Galaxy J3 (2016) - telefon din zona entry-level ce se prezenta destul de bine la capitolul design. Totuși, compania ne pregătește acum o variantă actualizată, detaliu despre care aflăm prin intermediul agenției chineze TENAA.

Aceasta tocmai a certificat smartphone-ul Galaxy J3 (2017), acesta urmând a fi disponibil în două variante diferite cunoscute sub numele de cod SM-J3110, respectiv SM-J3119. Pe lângă update-urile la nivel hardware, se remarcă și optarea pentru o carcasă metalică de această dată în defavoarea unui corp din policarbonat.

Primim un procesor quad-core de 1.2 GHz pe ambele modele, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 128 GB și suport pentru conectivitate 4G LTE. Avem la dispoziție o baterie de 2600 mAh, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Singura diferență existentă între cele două versiuni aici de față, este reprezentate de către rezoluția ecranului de 5 inch adus la pachet. În timp ce modelul SM-J3110 vine cu panou AMOLED HD, varianta SM-J3119 optează pentru un display AMOLED cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Ca dimensiuni, se remarcă doar o mică creștere în grosime față de varianta actuală ( 142.23 x 71.3 x 8 mm / greutate - 138 grame).

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×