CES 2014: Mega telefonul Hisense X1, cu ecran de 6.8 inch și design similar cu HTC One e gata de lansare

1.952 ori
<b>CES 2014: Mega telefonul Hisense X1, cu ecran de 6.8 inch și design similar cu HTC One e gata de lansare</b>Ideea unui telefon de 5.5 inch îi intriga pe mulți, deci vă dați seama cum sună un astfel de handset cu diagonală de 6.8 inch. La granița dintre phablet prea mare și tabletă stă Hisense X1, un telefon de 6.8 inch expus la CES 2014. &nbsp; Acest...

Ideea unui telefon de 5.5 inch îi intriga pe mulți, deci vă dați seama cum sună un astfel de handset cu diagonală de 6.8 inch. La granița dintre phablet prea mare și tabletă stăHisense X1, un telefon de 6.8 inch expus la CES 2014.

Acest terminal rulează Android și liniile sale generale de design amintesc destul de mult de HTC One. X1 se va lansa întâi în China, apoi în SUA și are dotări destul de bune, care includ un procesor Snapdragon 800, o cameră de 13 megapixeli și un display 1080p cu panou IPS. Avem la dispoziție și o baterie de 3900 mAh și Android 4.4 KitKat drept OS.

Cei de la Engadget, care au pus mâna pe device afirma că acesta se mișca excelent și că are unghiuri de vizualizare foarte bune. Hisense X1 rulează Android cu o ușoară customizare aplicată peste, dar foarte discret. în ciuda aparenței de design arătos, acest model este fabricat din plastic și în ciuda dotărilor sale, el e promovat ca un device midrange.

O lipsă a acestui model este suportul 4G LTE. Iata si un hands on cu acest terminal inedit:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×