CES 2014: ZTE Își prezintă telefonul modular Eco-Mobius În Las Vegas

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.682 ori
<b>CES 2014: ZTE Își prezintă telefonul modular Eco-Mobius În Las Vegas</b>în ultimele luni am văzut numeroase evoluții ale terminalelor modulare, cu nume mari ca Motorola implicându-se în inițiative de genul Project Ara sau cu designeri creând concepte ca Phonebloks. Acum și ZTE și-a transformat proiectul concept...

în ultimele luni am văzut numeroase evoluții ale terminalelor modulare, cu nume mari ca Motorola implicându-se în inițiative de genul Project Ara sau cu designeri creând concepte ca Phonebloks. Acum și ZTE și-a transformat proiectul concept Eco-Mobius într-un telefon modular real, expus la CES 2014.

Handsetul a fost închis într-o cutie de sticlă și reprezentanții ZTE au fost stricți cu hands on-urile, ei nedorind să scoată telefonul la aer. Acest concept ne arată modul în care putem înlocui camera, bateria, ecranul și alte module cheie, folosind mici componente detașabile. Porțiunea de bază a handsetului include module separate pentru RAM, stocare, GPU și procesor.

CES 2014: ZTE Își prezintă telefonul modular Eco-Mobius În Las Vegas

Toate componentele sunt încorporate într-o carcasă din plastic transparent, care face accesibile modulele. Deocamdată acesta este doar un prototip de design și nu unul funcțional și din câte am înțeles ZTE a expus la standul său și o tabletă modulara pe aceeași idee. Ideea principală aici este de a reduce deșeurile provocate de telefoanele mobile, de aici și particula "eco" din numele terminalului.

Așteptăm acum și replica Motorola.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×