CES 2014: ZTE Își prezintă telefonul modular Eco-Mobius În Las Vegas

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.664 ori
<b>CES 2014: ZTE Își prezintă telefonul modular Eco-Mobius În Las Vegas</b>în ultimele luni am văzut numeroase evoluții ale terminalelor modulare, cu nume mari ca Motorola implicându-se în inițiative de genul Project Ara sau cu designeri creând concepte ca Phonebloks. Acum și ZTE și-a transformat proiectul concept...

în ultimele luni am văzut numeroase evoluții ale terminalelor modulare, cu nume mari ca Motorola implicându-se în inițiative de genul Project Ara sau cu designeri creând concepte ca Phonebloks. Acum și ZTE și-a transformat proiectul concept Eco-Mobius într-un telefon modular real, expus la CES 2014.

Handsetul a fost închis într-o cutie de sticlă și reprezentanții ZTE au fost stricți cu hands on-urile, ei nedorind să scoată telefonul la aer. Acest concept ne arată modul în care putem înlocui camera, bateria, ecranul și alte module cheie, folosind mici componente detașabile. Porțiunea de bază a handsetului include module separate pentru RAM, stocare, GPU și procesor.

CES 2014: ZTE Își prezintă telefonul modular Eco-Mobius În Las Vegas

Toate componentele sunt încorporate într-o carcasă din plastic transparent, care face accesibile modulele. Deocamdată acesta este doar un prototip de design și nu unul funcțional și din câte am înțeles ZTE a expus la standul său și o tabletă modulara pe aceeași idee. Ideea principală aici este de a reduce deșeurile provocate de telefoanele mobile, de aici și particula "eco" din numele terminalului.

Așteptăm acum și replica Motorola.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×