Gionee pregăteşte un telefon axat pe selfie-uri, postează un teaser ce promite și blitz frontal

748 ori
<b>Gionee pregăteşte un telefon axat pe selfie-uri, postează un teaser ce promite și blitz frontal </b>Prin intermediul unui material teaser aflăm astăzi faptul că Gionee pregătește un nou smartphone axat pe selfie-uri, model așteptat pe data de 22 august. Se pare că telefonul va sosi cu un bliț frontal și este foarte posibil să vedem aici o cameră foto de

Gionee pregăteşte un nou smartphone pentru lansare în această lună, iar între timp a început să trimită invitaţii şi să ofere teasere pentru acest debut. El e programat pentru 22 august în India şi e vorba despre un handset axat pe selfie-uri.

Nu e exclus ca terminalul să ajungă integrat în portofoliul Allview, mai ales că un selfie phone cu brand local e ceva ce nu prea am văzut în 2016. Invitaţia poarta hashtagul "#SelfieWithFlash", iar noul model le urmează lui M6 şi M6 Plus, battery phone-uri cu criptare lansate recent în China. Având în vedere hashtagul anterior, e clar că primim o cameră frontală cu blitz şi probabil şi rezoluţie generoasă.

Dacă luăm în calcul şi ce a lansat Oppo de exemplu în ultima vreme, o cameră de 16 megapixeli nu ar surprinde pentru captura selfie. Oppo F1s e cunoscut ca "selfie expert" şi a debutat tot în India recent, cu o cameră de 16 MP în faţă, dar în mod curios fără blitz. Gionee ar putea compensa această dotare, eventual şi cu un ecran cu rezoluţie mai ridicată decât cea HD de la Oppo F1s.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×