CES 2015: Intel prezintă Compute Stick; un PC de buzunar cu procesor quad-core și preț de 149$

1.387 ori
<b>CES 2015: Intel prezintă Compute Stick; un PC de buzunar cu procesor quad-core și preț de 149$</b>în cazul în care căutați un computer de mici dimensiuni pe care să îl conectați la un monitor sau televizor, atunci trebuie să aruncați o privire și asupra noului produs lansat de către Intel anul acesta în cadrul târgului CES ce are loc în...

în cazul în care căutați un computer de mici dimensiuni pe care să îl conectați la un monitor sau televizor, atunci trebuie să aruncați o privire și asupra noului produs lansat de către Intel anul acesta în cadrul târgului CES ce are loc în Las Vegas, device ce ajunge pe piață în această primăvară.

Numele acestui mini-PC care se conectează prin intermediul HDMI este Compute Stick, iar printre specificațiile sale regăsim un procesor Intel Atom Z3745, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth și sistemul de operare Windows 8.1, sau Linux preinstalat.

Primim și un port USB standard, un slot microSD, cât și un port microUSB pentru conectarea la sursa de energie. Aflăm că prețul său de pornire este de 149$, urmând ca mai târziu în cursul acestui an să fie lansată și o versiune cu 1 GB RAM și 8 GB spațiu de stocare ce va rula Linux pentru doar 89$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×