ARM prezintă chip-ul grafic Mali-G71 ce suportă rezoluție 4K și o rată de refresh de 120 Hz

1.113 ori
<b>ARM prezintă chip-ul grafic Mali-G71 ce suportă rezoluție 4K și o rată de refresh de 120 Hz</b>Târgul Computex 2016 tocmai și-a deschis porțile și odată cu el cei de la ARM au dezvăluit un nou chip grafic destinat smartphone-urilor ce vor ajunge pe piață anul viitor. Vorbim despre modelul Mali-G71, un chip ce vine cu suport pentru rezoluție 4K, dar

În cadrul show-ului Computex 2016 ce tocmai și-a deschis porțile, cei de la ARM au avut un anunț foarte important de făcut. Mai precis, aflați că producătorul de față a anunțat lansarea chip-ului grafic Mali-G71 ce teoretic este cu 50% mai rapid decât versiunea Mali-T880.

Noul chip are o latență de 4ms, detaliu ce ne indică din start că nu vom avea motive de îngrijorare cu privire la fenomenul de lag în cadrul sesiunilor de gameplay. Datorită prezenței unui număr de 32 nuclee la bord (dublu față de Mali-T880), acest procesor grafic promite afișarea unor imagini mult mai clare și precise.

Aflați că Mali-G71 vine cu suport pentru display-uri 4K, având o rată de refresh de 120Hz (cu 33% mai mult decât rata de refresh minimă de 90Hz pentru redarea de conținut VR). Potrivit companiei producătoare, chip-ul de față urmează a fi regăsit pe smartphone-uri începând de anul viitor, punându-se accent pe capabilitățile VR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×