CES 2015: Iată telefonul cu 320 GB de stocare, de la firma Saygus

1.340 ori
<b>CES 2015: Iată telefonul cu 320 GB de stocare, de la firma Saygus</b>CES e și locul unde se experimentează și dacă nu mă înșel la acest târg au apărut primele telefoane flexibile și cu margini curbate ale ecranului. Tot aici găsim și un telefon cu o capacitate uriașă de stocare la ediția din 2015. &nbsp; E...

CES e și locul unde se experimentează și dacă nu mă înșel la acest târg au apărut primele telefoane flexibile și cu margini curbate ale ecranului. Tot aici găsim și un telefon cu o capacitate uriașă de stocare la ediția din 2015.

E vorba despre un model al companiei Saygus pe care îl admirați în imaginea de mai sus. în aparență, el pare un handset normal, dar sub carcasa se ascunde destul de multă stocare pentru discografiile tuturor formațiilor voastre preferate. Acest model se numește Saygus V2 și vine cu un display de 5 inch, cu rezoluție Full HD, plus un procesor quad core Snadpragon de 2.5 GHz, 3 GB RAM și Android 4.4.4 KitKat la bord.

Ar trebui menționat și un aspect aici: stocarea internă este de doar 64 GB, dar primim și două sloturi microSDXC, pentru a ajunge la 320 GB. Saygus V2 nu sta rău la capitolul cameră, cu o unitate principală de 21 MP cu blitz dual LED și una frontală de 13 MP. în plus, acest model aduce difuzoare Harman Kardon, scanner de amprente, încărcare wireless Qi și acces root pentru dezvoltatori.

Cum să nu apreciezi acest model? Păcat că nu avem și preț pentru el...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×