CES 2015: Nixie este o dronă purtabila, autonomă și care realizează selfie-uri

899 ori
<b>CES 2015: Nixie este o dronă purtabila, autonomă și care realizează selfie-uri</b>Mania selfie-urilor nu duce doar la implementarea de camere frontale de înaltă rezoluție pe terminale midrange și high end, ci și la apariția de gadgeturi axate pe selfie din segmente complet neașteptate. Astfel, la CES 2015 am descoperit drona...

Mania selfie-urilor nu duce doar la implementarea de camere frontale de înaltă rezoluție pe terminale midrange și high end, ci și la apariția de gadgeturi axate pe selfie din segmente complet neașteptate. Astfel, la CES 2015 am descoperit drona selfie.

E vorba despre Nixie, o dronă purtabila, autonoma și capabilă să realizeze fotografii selfie. în mare, acesta este un device banal, o mică brățara pe care o putem scoate oricând și arunca în aer, acolo unde se metamorfozează în drona și începe să realizeze selfie-uri. Nixie a fost prezentat în cadrul conferinței Intel de la CES, sub forma unei drone autonome, ce poate fi purtată la încheietură.

E drept că gadgetul fusese anunțat încă din septembrie, dar acesta e primul său demo live. Produsul nu e disponibil comercial, deci mai avem de așteptat până la sosirea sa în magazinele de cadouri. Mai jos vedeți și selfie-ul neclar realizat cu drona, care a pornit de la un proiect al unor tineri entuziaști, care au câștigat un concurs Intel cu premiu de 500.000 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×