Smartwatch-ul misterios LG de la standul Audi rulează sistemul de operare WebOS!

1.068 ori
<b>Smartwatch-ul misterios LG de la standul Audi rulează sistemul de operare WebOS!</b>Vă aminți ceasul LG prezentat ieri, cel care și-a făcut apariția la standul Audi? Ei bine, astăzi aflăm răspunsul la o întrebare destul de importantă pe care și voi v-ați pus-o în legătură cu acest device, și anume ce sistem de operare...

Vă aminți ceasul LG prezentat ieri, cel care și-a făcut apariția la standul Audi? Ei bine, astăzi aflăm răspunsul la o întrebare destul de importantă pe care și voi v-ați pus-o în legătură cu acest device, și anume ce sistem de operare rulează. Ca un mic indiciu cu privire la acest lucru, tot ieri am avut și ocazia să vedem un teaser care ne prezenta un ceas cu webOS marca LG.

Pentru a afla mai multe despre acest lucru, cei de la AndroidCentral au pus mâna pe device și astfel au dezvăluit faptul că într-adevăr este vorba despre un produs ce rulează sistemul de operare webOS, detaliu pe care îl putem observa atât într-o serie de fotografii, cât și într-un scurt material video.

Smartwatch-ul misterios LG de la standul Audi rulează sistemul de operare WebOS!

După cum probabil știți, anul acesta cei de la LG au introdus și versiunea 2.0 a sistemului de operare webOS pentru televizoarele smart, iar acum se dorește implementarea sa și pe astfel device-uri purtabile. Revenind la ceasul de mai sus, aflați că acesta aduce conectivitate NFC, un senzor pentru puls, cât și o serie de funcții ca Voice Memo, Q Voice, Remote Shutter, sau Find My Phone.

Smartwatch-ul misterios LG de la standul Audi rulează sistemul de operare WebOS!

Totodată, se pare că în meniul de setări este prezentă și opțiunea “Sunet”, lucru ce ar putea sugera faptul că avem de-a face cu un smarwatch dotat cu difuzor. Mai multe detalii despre noile ceasuri LG cu webOS vom afla în luna martie direct din Barcelona de la MWC 2015, târg de tehnologie la care vom fi prezenți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×