CES 2015: Telefonul Boss anunțat oficial, vine cu ecran de 7 inch și securitate Tor

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 924 ori
<b>CES 2015: Telefonul Boss anunțat oficial, vine cu ecran de 7 inch și securitate Tor</b>Se pare că e la modă acum finanțarea pe Kickstarter și Indiegogo, de vreme ce până și regizori de la Hollywood care au fonduri apelează la aceste metode de crowdfunding. Azi descoperim un device interesant numit Boss Phone, care a ajuns și el pe...

Se pare că e la modă acum finanțarea pe Kickstarter și Indiegogo, de vreme ce până și regizori de la Hollywood care au fonduri apelează la aceste metode de crowdfunding. Azi descoperim un device interesant numit Boss Phone, care a ajuns și el pe Indiegogo, fiind anunțat oficial la CES 2015.

Boss Phone are o țintă de 150.000 de dolari pe Indiegogo, pe care spera să o atingă până pe 2 martie. Acest handset este un model dual SIM cu ecran de 7 inch și cu certificare pentru securitate Tor. Ce este Tor? E vorba depre o rețea deschisă pe bază de software gratuit, care apără utilizatorul de orice malware, spyware sau soluție care încalcă intimitatea sau supraveghează modalitatile de comunicare.

Boss Phone

într-un interviu recent cu Edward Snowden, acesta recomanda Tor în tandem cu încă 2-3 soluții și afirma că până și NSA și FBI vor avea dureri de cap să vă preia datele, dacă le folosiți pe acestea. Revenind la telefonul Boss, el oferă o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, un procesor octa core MediaTek, 16 GB stocare internă, o cameră de 8 MP în spate și una frontală de 2 MP, plus suport 4G LTE.

Handsetul va avea și o baterie de 3000 mAh și Android 5.0 Lollipop că OS. Prețul unui model pentru primii contribuitori la proiect este de 275 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×