Iată cum arată proiectul "Spartan", noul browser web pentru Windows 10

1.321 ori
<b>Iată cum arată proiectul "Spartan", noul browser web pentru Windows 10</b>Cu câteva zile în urma aflam că Microsoft ar vrea să lase în urma Internet Explorer, trecând la un nou browser pentru Windows 10, numit Spartan. încă nu e clar dacă acest produs va apărea la evenimentul Windows programat pentru 21 ianuarie, dar...

Cu câteva zile în urma aflam că Microsoft ar vrea să lase în urma Internet Explorer, trecând la un nou browser pentru Windows 10, numit Spartan. încă nu e clar dacă acest produs va apărea la evenimentul Windows programat pentru 21 ianuarie, dar azi vedem prima captură cu acest browser.

Captură de ecran ar fi fost realizată cu o versiune mai veche, una beta a lui Spartan, care încarcă o pagină Facebook în acel moment. Remarcăm un design minimalist și ușor copilăros, dar și destul de aerisit. Când spun copilăros, mă gândesc la forma iconurilor și culorile alese. Microsoft ar fi format o echipă de experți special pentru proiectul Spartan încă din luna septembrie, iar ei lucrează non stop la noul design de atunci.

O a treia schimbare de design a fost implementată în perioada Crăciunului, iar ceea ce vedeți mai sus datează din noiembrie. Noul browser Microsoft ar urma să sosească cu noi funcții care îmbunătățesc navigarea web, iar printre ele se număra o serie de comenzi vocale avansate ("adaugă la favorite", "fă aceasta pagină home page" sau "accesează Facebook.com").

Spartan va putea rula și alte browsere în cadrul sau cu o singură apăsare de buton aparent și va exista și posibilitatea de a împărți ecranul în 4 ferestre. Cum vi se pare noul browser?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×