CES 2015: Un ceas misterios se afișează la standul Audi; acesta ar putea fi LG G Watch R 2

1.633 ori
<b>CES 2015: Un ceas misterios se afișează la standul Audi; acesta ar putea fi LG G Watch R 2</b>De ceva timp tot auzim despre posibila existență a unui ceas 4G dezvoltat de LG, produs ce ar urma să poposească oficial la MWC 2015. Deși până la debutul acestui târg de tehnologie ne despart mai bine de 7 săptămâni, iată că recent în...

De ceva timp tot auzim despre posibila existență a unui ceas 4G dezvoltat de LG, produs ce ar urma să poposească oficial la MWC 2015. Deși până la debutul acestui târg de tehnologie ne despart mai bine de 7 săptămâni, iată că recent în cadrul CES acest produs și-a făcut apariția neoficial.

Mai precis, la standul Audi am putut observa odată cu o demonstrație de self-driving și un smartwatch ce păstrează puțin din stilul ultimului ceas lansat de către LG pe piață, și anume modelul G Watch R. Totuși, noua versiune aduce câteva modificări semnificative, ca și prezența a trei butoane hardware.

LG G Watch R 2

Potrivit informațiilor ajunse în presă, ceasul din imaginile de mai sus este într-adevăr un produs LG, dar cu toate acestea nu se cunosc detalii despre sistemul de operare prezent pe acest smartwatch, și nici despre numele său real. Rămâne de văzut dacă acesta este LG G Watch R2, sau dacă LG ne pregătește ceva nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×