CES 2016: Qualcomm anunță primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 - LeTV Le Max Pro

930 ori
<b>CES 2016: Qualcomm anunță primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 - LeTV Le Max Pro</b>Pentru că ziua de 5 ianuarie practic s-a &icirc;ncheiat nu putem dec&acirc;t să ne &icirc;ntrebăm cum răm&acirc;ne cu lansarea lui LeTV Le Max Pro, primul smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 la bord. Ei bine, aceasta a venit, dar mai subtil...

Pentru că ziua de 5 ianuarie practic s-a încheiat nu putem decât să ne întrebăm cum rămâne cu lansarea lui LeTV Le Max Pro, primul smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 la bord. Ei bine, aceasta a venit, dar mai subtil decât ne aşteptam la CES 2016.

Terminalul a debutat în cadrul unui eveniment Qualcomm, ceea ce înseamnă un plus mare de imagine pentru LeTV. E drept că nu a fost chiar o lansare cu surle şi trâmbiţe, ci mai degrabă un preview pentru handset. Ei bine, Le Max Pro este cu adevărat primul telefon cu CPU Snapdragon 820, chiar înaintea unor nume mari din industrie.

Steve Mollenkompf

Pe lângă chipset, mai ştim că telefonul vine cu sistem de autentificare a amprentelor ultrasonic de la Qualcomm şi integrat în zona din spate, plus suport pentru WiFi 11ad, cunoscut şi ca WiGig. Qualcomm a oferit şi câteva detalii despre chipsetul sau, afirmând că 80 de terminale au rezervat deja această soluţie pentru perioada următoare.

CES 2016: Qualcomm anunță primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 - LeTV Le Max Pro

CEO-ul Qualcomm Steve Mollenkompf s-a aflat pe scenă pentru a face prezentarea şi aşteptam acum cu nerăbdare să aflăm şi restul dotărilor acestui smartphone. Il vom vedea probabil in urmatoarele ore, cu ecran Quad HD de peste 6 inch si 4 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×