CES 2016: Casio prezintă un smartwatch cu Android Wear la bord şi rezistent la intemperii şi drumeţii

1.165 ori
<b>CES 2016: Casio prezintă un smartwatch cu Android Wear la bord şi rezistent la intemperii şi drumeţii</b>Casio are un CEO numit &icirc;n mod interesant Kashio, care a oferit vara trecuta un teaser cu privire la planurile companiei de a crea un smartwatch "aproape de perfecţiune" şi cu Android Wear la bord. Ei bine, acest device a fost anunţat astăzi la...

Casio are un CEO numit în mod interesant Kashio, care a oferit vara trecuta un teaser cu privire la planurile companiei de a crea un smartwatch "aproape de perfecţiune" şi cu Android Wear la bord. Ei bine, acest device a fost anunţat astăzi la CES 2016. Cât de perfect e aflăm mai jos.

Terminalul are un nume destul de lung şi anume Casio Smart Outdoor Watch WSD-F10 şi el vine cu Android Wear la bord. Acest model e rezistent la apă la o adâncime de până la 50 de metri şi are o carcasă ultrarezistenta, care respectă standardele militare. Smartwatchul are un display ce e uşor lizibil şi la exterior, în bătaia soarelui, folosind două straturi de panouri LCD colore şi monocrome, pentru extra claritate.

CES 2016: Casio prezintă un smartwatch cu Android Wear la bord şi rezistent la intemperii şi drumeţii

Ceasul va primi şi aplicaţii special create pentru pasionaţii de activităţi practicate la exterior, precum drumeţiile, pescuitul şi ciclismul. WSD-F10 vine cu senzori pentru presiunea aerului, mişcare, informaţii despre flux, reflux şi altitudine şi sunt sigur că e şi o busolă la bord. Există şi funcţii de fitness şi diagonală acestui model e de 1.32 inch, iar display-ul are o rezoluţie de 320 x 300 pixeli.

Produsul va sosi în 4 culori, în aprilie, la preţul de 500 de dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×