CES 2016: Huawei prezintă noi designuri şi variante de culoare pentru Nexus 6P şi Huawei Watch

896 ori
<b>CES 2016: Huawei prezintă noi designuri şi variante de culoare pentru Nexus 6P şi Huawei Watch</b>La CES 2016 Huawei a venit nu doar cu noutăţi, ci şi cu produse familiare, dar cu noi abordări de design. E vorba despre Huawei Nexus 6P şi Huawei Watch, care primesc noi versiuni de culoare şi noi designuri. &nbsp; Primele zvonuri despre un Huawei...

La CES 2016Huawei a venit nu doar cu noutăţi, ci şi cu produse familiare, dar cu noi abordări de design. E vorba despre Huawei Nexus 6P şi Huawei Watch, care primesc noi versiuni de culoare şi noi designuri.

Primele zvonuri despre un Huawei Nexus 6P auriu apăreau cu câteva săptămâni în urmă şi ele sunt confirmate azi. Până acum era vorba doar de o versiune limitată şi foarte rară, disponibilă în Japonia, dar acum Nexus 6P Gold e disponibil la vânzare în Google Store şi prin Best Buy, în variante cu 32 sau 64 GB stocare şi păstrează acelaşi preţ de 449/499 dolari ca şi modelul original.

Huawei Watch Elegant si Huawei Watch Jewel

Huawei Watch primeşte acum un look feminin sub numele de Watch Elegant, cu o carcasă de culoare auriu roşe şi un sasiu fabricat din oţel inoxidabil. Huawei Watch Jewel e o altă versiune nouă feminină, cu 68 de cristale Swarovski aplicate într-un santuleţ pe marginea ecranului. Ambele modele au curele din piele de 18 mm şi vin în diferite culori.

Preţul e încă necunscut, dar produsele vor debuta în trimestrul înâi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×