CES 2016: Toshiba Dynapad 12 anunţată oficial, drept o tabletă cu Windows 10 şi un stylus high end la pachet

492 ori
<b>CES 2016: Toshiba Dynapad 12 anunţată oficial, drept o tabletă cu Windows 10 şi un stylus high end la pachet</b>Toshiba a ales productivitatea &icirc;n format compact drept punct cheie pentru prezentarea sa de produs de la CES 2016. Rezultatul e modelul Toshiba Dynapad 12, o tabletă cu ecran de 12 inch, Windows 10 la bord şi un stylus high end la pachet. &nbsp;...

Toshiba a ales productivitatea în format compact drept punct cheie pentru prezentarea sa de produs de la CES 2016. Rezultatul e modelul Toshiba Dynapad 12, o tabletă cu ecran de 12 inch, Windows 10 la bord şi un stylus high end la pachet.

Acest model măsoară doar 6.8 mm în grosime şi vine cu tehnologie digital ink de la Wacom, permiţând scrierea de notiţe folosind un stylus ce imită perfect experienţa de scriere pe hârtie cu pixul. Toshiba accepta precomenzi pentru device chiar de azi, la preţul de 570 de dolari. Acel "pen digital" menţionat mai sus foloseşte tehnologia "activ electrostatică" pentru a oferi extra precizie şi acurateţe.

Astfel veţi putea desena şi luă notiţe pe terminal şi trece de la caricaturi la opere de designer şi artist. Stylusul TruPen are propria baterie, ce oferă 1000 de ore de funcţionare şi suporta 2048 de nivele de presiune. Revenind la tableta, Toshiba Dynapad 12 are o rezoluţie Full HD, un procesor Intel Atom x5, slot microSD, două porturi microUSB 2.0, o cameră de 8 MP şi poate deveni laptop conectată la o tastatură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×