HTC One M10 XL este un concept de phablet ce aduce stylusul în ecuaţia HTC

971 ori
<b>HTC One M10 XL este un concept de phablet ce aduce stylusul în ecuaţia HTC</b>De la HTC Flyer &icirc;ncoace nu am mai văzut un terminal HTC mainstream care să vină la pachet cu stylus şi &icirc;ncă aşteptăm un phablet al companiei care să rivalizeze cu modelele Galaxy Note. Din fericire designerii independenţi sunt...

De la HTC Flyer încoace nu am mai văzut un terminal HTC mainstream care să vină la pachet cu stylus şi încă aşteptăm un phablet al companiei care să rivalizeze cu modelele Galaxy Note. Din fericire designerii independenţi sunt inspiraţi şi pot crea concepte precum cel de mai jos, un phablet HTC cu stylus inclus.

Designerul Hasan Kaymak e cunoscut pentru curajoasele concepte HTC pe care le realizează şi a creat în 2016 un model numit HTC One M10 XL, care se doreşte a fi un phablet derivat din viitorul flagship. El integrează un stylus într-o fantă din zona inferioară şi vine cu procesor Snapdragon 820, ecran Quad HD şi difuzoare stereo BoomSound.

HTC One M10 XL este un concept de phablet ce aduce stylusul în ecuaţia HTC

În spate se afla o cameră de 21 de megapixeli, cu captură a adâncimii, iar diagonală este de 5.7 inch. Formatul de design e unul tipic HTC, deşi culoarea albă nu e chiar preferată de compania asiatică pe modelele sale flagship recente. Remarcăm muchiile înguste ale ecranului, probabil rotunjite şi decupajele discrete pentru difuzoare. Corpul e fabricat din metal si are un design unibody.

HTC One M10 XL este un concept de phablet ce aduce stylusul în ecuaţia HTC

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×