CES 2017: Alcatel A3 XL este un phablet de 6 inch cu Android Nougat și scanner de amprente

1.245 ori
<b>CES 2017: Alcatel A3 XL este un phablet de 6 inch cu Android Nougat și scanner de amprente</b>Alcatel a venit în Las Vegas și cu phablet-ul A3 XL - un terminal de buget ce vine în întâmpinarea acelor utilizatori care își doresc o diagonală generoasă pentru un preț relativ scăzut. Acest model adoptă un ecran de 6 inch cu rezoluție HD, un procesor

Alcatel A3 XL este numele unui nou phablet de buget adus la CES 2017, terminal ce va sosi la vânzare în primul trimestru al acestui an. Din păcate dotările nu sunt tocmai atractive, singurul lucru din ecuație ce ne stârnește nivelul de curiozitate fiind ecranul generos de 6 inch ce ne oferă o rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli.

De asemenea și prezența sistemului de operare Android 7.0 Nougat pe acest smartphone reprezintă un lucru de luat în calcul dacă se plănuiește o eventuală achiziție. Pachetul hardware mai conține un procesor quad-core MediaTek, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. 

Avem o cameră frontală de 5 megapixeli pentru fotografiile selfie, un senzor de 8 megapixel pe spate și o baterie de 3000 mAh. Ce mai regăsim pe Alcatel A3 XL, este și scanner-ul de amprente aflat tot în partea din spate fix sub camera foto. Produsul va ajunge și pe plan european, dar prețul rămâne necunoscut pentru moment. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×