Google achiziționează compania Limes Audio cu scopul de a îmbunătăți calitatea apelurilor din Hangouts

1.243 ori
<b>Google achiziționează compania Limes Audio cu scopul de a îmbunătăți calitatea apelurilor din Hangouts</b>În timp ce lansările continuă la CES 2017, aflăm astăzi și informații despre un alt subiect ce îi implică pe cei de la Google. Marele G tocmai ce a făcut o nouă achiziție, mai precis compania Limes Audio. Odată cu finalizarea acestei achiziții, Google va

Cu scopul de a îmbunătăți calitatea convorbirilor purtate via Hangouts dar și în alte soluții similare aflate în portofoliu, cei de la Google anunță astăzi achiziția companiei Limes Audio - o firmă de origine suedeză ce s-a specializat în anularea ecoului acustic și în îmbunătățirea apelurilor. 

După cum bine știm, atât conexiunea slabă la internet, cât și mediile zgmotoase precum cafenelele, au un impact serios asupra calității audio dintr-o convorbire online, lucru ce face ca atât ambele părți să aibă greutăți în a înțelege cuvintele spuse de celălalt apelant.

Cu toate că pe unele smartphone-uri avem și microfoane secundare menite să reducă zgomotul de fundal, acestea reușesc să reducă cu doar puțin nivelul de ecou și nu au vreun impact atunci când conexiunea la internet este mai slabă. Soluțiile software dezvoltate de către cei de la Limes Audio sunt combinate cu cele hardware și astfel calitatea audio este îmbunătățită chiar și în cele mai dificile situații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×