CES 2017: Alcatel anunță brățara fitness Moveband BT; vine cu certificare IP67 și curea din piele

704 ori
<b>CES 2017: Alcatel anunță brățara fitness Moveband BT; vine cu certificare IP67 și curea din piele</b>Pe lângă phablet-ul A3 XL despre care tocmai v-am vorbit într-un articol anterior, cei de la Alcatel au adus la CES 2017 și brățara smart numit Moveband BT. Aceasta vine însoțită de o curea din piele, semn că avem parte și de materiale premium în cazul

Odată cu lansarea phablet-ului de 6 inch numit A3 XL, cei de la Alcatel au prezentat în cadrul târgului de tehnologie CES 2017 și brățara fitness Moveband BT. Aceasta vine cu certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf și trebuie să recunoaștem că cel puțin la prima vedere adoptă un design mai ciudat decât celelalte produse similare de pe piață.

Remarcăm faptul că primim alături și o curea din piele, iar ca funcționalități cei de la Alcatel dezvăluie că brățara poate măsura numărul de pași parcurși, oferi notificări pentru apelurile și mesajele primite pe smartphone și servi pe post de declanșator foto odată cu realizarea unui gest al încheieturii.

Putem controla și player-ul audio de pe telefon prin asemenea gesturi și singurul detaliu pe care îl mai aflăm astăzi, este acela că Alcatel Moveband BT va fi disponibilă comercial din luna martie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×