CES 2017: ASUS ZenFone AR e primul telefon cu 8 GB RAM, dar vine şi cu funcţii augmented reality de top (Video)

3.701 ori
<b>CES 2017: ASUS ZenFone AR e primul telefon cu 8 GB RAM, dar vine şi cu funcţii augmented reality de top (Video)</b>Bariera de 6 GB RAM pe smartphone-uri tocmai a fost spartă de către ASUS ZenFone AR, model ce tocmai a fost prezentat la CES 2017, remarcându-se prin cantitatea de 8 GB RAM de la bord. E drept totuşi că selling point-ul sau e altul şi are legătură cu...

Bariera de 6 GB RAM pe smartphone-uri tocmai a fost spartă de către ASUS ZenFone AR, model ce tocmai a fost prezentat la CES 2017, remarcându-se prin cantitatea de 8 GB RAM de la bord. E drept totuşi că selling point-ul sau e altul şi are legătură cu senzorii şi optica sa.

La bază, acest smartphone este un terminal cu ecran de 5.7 inch cu rezoluţie Quad HD, cu scanner de amprente şi puternicul procesor Snapdragon 821 incluse. Ce ne intriga totuşi se afla în spate: o serie de senzori şi camere Google Project Tango. E vorba despre 3 camere aici, una pentru detectarea mişcării, una pentru detectarea adâncimii şi una pentru cartografierea încăperilor în 3D.

ASUS ZenFone AR

ZenFone AR se bazează pe senzorul Sony IMX 318 de 23 MP, plus senzorii de adâncime şi mişcare. Pentru început handsetul va folosi cele 35 de aplicaţii AR puse la dispoziţie, dar pe viitor vom mai vedea şi altele. Ecranul de mai sus este un Super AMOLED, cu screen to body ratio de 79%, iar telefonul vine şi cu suport Google Daydream, deci şi VR e în ecuaţie.

ASUS ZenFone AR

Evident şi cei 8 GB RAM contează la performanţă, iar ZenFone AR ar urma să fie lansat în trimestrul 2 al acestui an, probabil la un preţ pe măsură inovaţiei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×