Cetus i917, imagini relativ clare, cu viitorul telefon Windows Phone 7 al Samsung!

1.726 ori
<b>Cetus i917, imagini relativ clare, cu viitorul telefon Windows Phone 7 al Samsung!</b>Desi terminalul Palm Pre nu a avut chiar un succes rasunator, designul sau a impresionat destule capete luminate, astfel ca nu ne surprinde ca Samsung a imprumutat putin din el in cazul noului smartphone Cetus i917. Fotografiat recent intr-o sesiune de...

Desi terminalul Palm Pre nu a avut chiar un succes rasunator, designul sau a impresionat destule capete luminate, astfel ca nu ne surprinde ca Samsung a imprumutat putin din el in cazul noului smartphone Cetus i917. Fotografiat recent intr-o sesiune de teste, terminalul vine cu Windows Phone 7 la bord si este o cunostiinta mai veche a noastra.

Am descoperit acest model in documentele aprobate de catre autoritatea americana FCC, cu ceva timp in urma, dar acestea sunt primele imagini mai clare cu telefonul. AT&T il va vinde pe Samsung Cetus i917, care vine dotat cu o carcasa neagra, curbata si glossy, un look deja clasic pentru un device high end. Speculatiile afirma ca acest telefon va sosi in magazine in perioada sarbatorilor de iarna, dar nimic nu e sigur in acest moment, nici macar data de lansare a lui WP7.

Ultima oara cand Cetus a intrat in atentia blogurilor de specialitate, am descoperit ca handsetul include printre specificatii un display touch AMOLED de 4 inchi, o camera de 5 megapixeli, conectivitate WiFi 802.11n, Bluetooth 2.1, GPS, radio FM si slot pentru carduri microSD.

Cetus i917, imagini relativ clare, cu viitorul telefon Windows Phone 7 al Samsung!

Cetus i917, imagini relativ clare, cu viitorul telefon Windows Phone 7 al Samsung!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×