Chrome pentru iPhone și iPad - no. 1 În App Store după o singură zi

Autor:  | Publicat în:  Google 904 ori
<b>Chrome pentru iPhone și iPad - no. 1 În App Store după o singură zi</b>Aseară a fost lansat versiunea browserului Chrome pentru universul iOS - iPod, iPhone și iPad. Chrome a reușit să se impună în versiunea desktop pc și concurează de la egal la egal cu Mozilla Firefox și Internet Explorer. &nbsp; Chrome pentru...

Aseară a fost lansat versiunea browserului Chrome pentru universul iOS - iPod, iPhone și iPad. Chrome a reușit să se impună în versiunea desktop pc și concurează de la egal la egal cu Mozilla Firefox și Internet Explorer.

Chrome pentru Android a fost în beta până mai zilele trecute, când odată cu Android 4.1 Jelly Bean a debutat și versiune finală a Chrome pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android.

Lansarea în App Store s-a lăsat așteptată și de aseară îi disponibil pentru descărcare. într-o singură zi a ajuns să fie no. 1 în SUA, piața de acasă a Apple și asta arată interesul pentru un browser nou în iOS, unul cât mai rapid și simplu în utilizarea de zi cu zi.

Chrome pentru iOS este disponibil de la iOS 4.3 în sus și suportă sincronizarea cu Chrome pentru pc.

Poate fi descărcat de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×