Noua versiune YouTube pentru Android Review Mobilissimo: aduce funcția de Preload și multe altele (Video)

1.311 ori
<b>Noua versiune YouTube pentru Android Review Mobilissimo: aduce funcția de Preload și multe altele (Video)</b>Cu ocazia Google I/O 2012 creatorul lui Android a actualizat principalele sale aplicații, precum Google Earth, Google Maps, YouTube și Google+. Astăzi ne ocupăm de noul YouTube, care a primit o actualizare testată de noi pe o tabletă Samsung Galaxy...

Cu ocazia Google I/O 2012 creatorul lui Android a actualizat principalele sale aplicații, precum Google Earth, Google Maps, YouTube și Google+. Astăzi ne ocupăm de noul YouTube, care a primit o actualizare testată de noi pe o tabletă Samsung Galaxy Tab 2 7.0, primită în teste de la Orange România.

Noul YouTube se remarcă în special prin lista din partea stângă a ecranului, disponibilă exact ca o listă de canale la telecomandă și axată pe canalele la care sunteți abonat. Am folosit pentru test contul YouTube al site-ului nostru sora Tablet News și ați remarcat că navigarea în noua interfața se petrece prin swipe. Totul este mai simplu și mai compact, uploadurile se fac cu un singur buton și e foarte ușor să adăugați un clip la lista "vizionează mai târziu" (Watch Later). Există acum și opțiunea Preloading, care salvează o parte din clipurile din zona Watch Later pe telefon/tableta pentru o încărcare mai rapidă data viitoare când le vizionați.

Noua versiune YouTube pentru AndroidNoua versiune YouTube pentru Android

Din păcate funcția nu a fost disponibilă și pe Galaxy Tab 2 7.0, care v-o oferim sub formă de screenshot, realizat cu un Samsung Galaxy Nexus. Observați cât de ușor este să te abonezi la un canal și cum arată lista de activități recente ale fiecărui utilizator, Mobilissimo.ro inclus. Există acum în acest YouTube și posibilitatea de a controla activitatea de pe un HDTV folosind tableta sau telefonul că telecomanda pe YouTube. în plus modalitatea de partajare și comentariile asupra clipului se realizează destul de intuitiv.

Aplicația este totuși una cu interfața neconvenționala și vă va lua ceva să vă obișnuiți. Sper totuși că funcția Preloading să ajungă mai rapid pe toate terminalele compatibile... Aplicația merită o notă de 7.5 din 10 deocamdată, de la Mobilissimo.ro. O descarcati de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×