Samsung publică lista completă de terminale Galaxy compatibile cu Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit

5.801 ori
<b>Samsung publică lista completă de terminale Galaxy compatibile cu Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit</b>Lansate la începutul acestui an, iată că noile device-uri portabile Samsung, și anume Gear 2, Gear 2 Neo, respectiv Gear Fit, primesc compatibilitate și cu alte smartphone-uri și tablete Galaxy. Printre acestea se numără 12 smartphone-uri și 8...

Lansate la începutul acestui an, iată că noile device-uri portabile Samsung, și anume Gear 2, Gear 2 Neo, respectiv Gear Fit, primesc compatibilitate și cu alte smartphone-uri și tablete Galaxy. Printre acestea se numără 12 smartphone-uri și 8 tablete, listă pe care o puteți vedea mai jos.

Lista de smartphone-uri cuprinde atât device-uri nou lansate pe piață, cum ar fi Galaxy S5 sau Galaxy Note 3 Neo, cât și terminale apărute în anii precedenți: Galaxy Note 3, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom, Galaxy Note II, Galaxy S3, Galaxy Grand 2, Galaxy Mega 6.3 și Galaxy Mega 5.8.

De asemenea, pe lângă aceste smartphone-uri, au primit compatibilitate pentru noile device-uri portabile Gear și o serie de 8 tablete din gama Galaxy, printre care se numără: Galaxy Note Pro 12.2, Galaxy Tab Pro 12.2, Galaxy Tab Pro 10.1, Galaxy Note 10.1 (2014 Edition), Galaxy Tab 3 10.1, Galaxy Tab 4 8.0 și Galaxy Tab 4 7.0.

Astfel, 20 de terminale Galaxy vor oferi de acum suport și compatibilitate cu ceasurile inteligente Gear 2 și Gear 2 Neo, cât și cu ceasul pentru fitness Gear Fit. Acesta din urmă este un device care a poposit de curând și la Mobilissimo pentru un review amănunțit ce poate fi regăsit chiar aici. De asemenea, aflați că review-ul scris al acestui device va fi postat în cursul zilei de luni.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×