Citeste Shakespeare sau Poe pe iPhone sau pe telefoane Android

Autor:  | Publicat în:  Apple 977 ori
<b>Citeste Shakespeare sau Poe pe iPhone sau pe telefoane Android</b>Google a lansat ieri versiunea mobila a serviciului Google Book Search, care va permite utilizatorilor de terminale iPhone sau Android sa citeasca operele lui Mark Twain sau Shakespeare din mers. Singura problema ar fi dimensiunea caracterelor afisate pe...

Google a lansat ieri versiunea mobila a serviciului Google Book Search, care va permite utilizatorilor de terminale iPhone sau Android sa citeasca operele lui Mark Twain sau Shakespeare din mers.

Singura problema ar fi dimensiunea caracterelor afisate pe ecran, cartile de pe telefonul mobil fiind mult mai putin atractive, chiar si in comparatie cu E-book-urile de pe PC-uri. Practic, nu prea exista un public anume pentru acest serviciu, deoarece stim ca adolescentii prefera iPhone-urile, spre exemplu, iar acestia nu se omoara cu cititul.

Colectia de carti Google cuprinde 1.5 milioane de volume, disponibile in SUA pe handseturile mentionate mai sus. Aceste carti erau deja disponibile in mediu desktop sau pe laptopuri prin intermediul lui Google Book Search, dar noua versiune optimizeaza volumele, astfel incat ele sa poata fi citite cu usurinta de pe ecranul mobilului.

Sursa: Computerworld.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×