Inca un telefon nou Samsung: M7600, "zeul audio"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.301 ori
<b>Inca un telefon nou Samsung: M7600, "zeul audio"</b>Samsung scapa mai multe telefoane decat scapa politicienii nostri porumbei, iar ultima isprava de acest gen ni-l prezinta pe M7600, un terminal stil Helio cu dotari audio impresionante. Suntem siguri ca aceasta serie de scapari are legatura cu apropierea...

Samsung scapa mai multe telefoane decat scapa politicienii nostri porumbei, iar ultima isprava de acest gen ni-l prezinta pe M7600, un terminal stil Helio cu dotari audio impresionante.

Suntem siguri ca aceasta serie de scapari are legatura cu apropierea lui Mobile World Congress 2009, unde Samsung va fi probabil in centrul atentiei, facand blogerii si jurnalistii sa isi umple cardurile de memorie si hardurile cu date despre numeroasele lor telefoane noi. Samsung M7600 soseste cu o camera de 3 megapixeli, display OLED de 2.8 inchi (touchscreen) si GPS.

Samsung M7600

Printre specificatiile sale se numara si suportul pentru conectivitate HSDPA, sistemul audio incorporat marca Bang & Olufsen, plus o functie DJ, care va permite sa mixati muzica pe telefon, incluzand si celebrele scratch-uri. DailyMobile anunta ca M7600 va fi lansat in luna mai a acestui an si ne intrebam cum sta telefonu la capitolul gaming, deoarece el aduce putin cu o consola.

Sursa: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×