Google Keep primeşte o extensie Chrome nouă ce permite salvarea mai uşoară de notiţe din alte aplicații

1.179 ori
<b>Google Keep primeşte o extensie Chrome nouă ce permite salvarea mai uşoară de notiţe din alte aplicații</b>Aplicația Google Keep primește astăzi o extensie Chrome prin care utilizatorii pot salva într-un mod mult mai simplu notițe din aplicații sau pagini web. Putem salva astfel diverse tipuri de conținut, de la fotografii, materiale text, și până la link-uri

Google Keep nu e chiar cea mai populară aplicaţie Google de pe Android, dar cei care iau notiţe des o pot folosi totuşi pentru a nota o listă de cumpărături sau sarcini legate de muncă. Azi aflăm că Google Keep a primit în sfârşit o actualizare a extensiei Chrome dedicate, dar si a aplicației Android.

Folosind aceasta extensie, utilizatorii vor putea salva pagini web sau porţiuni din ele direct în Keep. Cei care foloseau serviciul au cerut de ceva vreme extensii mai bune şi unii au apelat la soluţii third party şi fără a folosi API-ul Google. Multitaskerii care vor să creeze noi intrări în lista de notiţe Keep pe Android vor avea acum o experienţă mai intuitivă.

Şi conținuturile de tot soiul pot fi salvate în aplicaţie, inclusiv linkuri, fotografii şi text. Aparent orice aplicaţie cu suport Android Share Intents va putea să trimită conţinut spre Keep. Există şi posibilitatea de a introduce notiţele în categorii şi folosind hashtaguri. Odată cu actualizarea veţi putea crea o notiţă în vreme ce faceţi browsing sau orice altă activivitate, fără a fi nevoie să deschideţi Keep.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×