Zvon: Cititorul de amprente din ecranul lui Galaxy S10 nu va funcţiona cu protecţie aplicată pe display

1.593 ori
<b>Zvon: Cititorul de amprente din  ecranul lui Galaxy S10 nu va funcţiona cu protecţie aplicată pe display</b>Invazia de zvonuri şi scăpări despre Samsung Galaxy S10 ne face să suflăm şi în iaurt dacă o informaţie ni se pare nu prea credibilă. Astfel, azi aflăm sub formă de zvon faptul că Galaxy S10 va avea ceva probleme cu cititorul de amprente

Invazia de zvonuri şi scăpări despre Samsung Galaxy S10 ne face să suflăm şi în iaurt dacă o informaţie ni se pare nu prea credibilă. Astfel, azi aflăm sub formă de zvon faptul că Galaxy S10 va avea ceva probleme cu cititorul de amprente dacă îi aplici o protecţie de ecran.

Un producător de huse şi protecţii de ecran scrie pe Twitter că a testat deja husele sale pe Galaxy S10, iar cititorul de amprente nu suporta protecţiile sale. Practic mecanismul de autentificare nu mai poate fi folosit dacă ai pus protecţie pe ecran. Atât S10, cât şi S10+ vin cu un cititor de amprente ultrasonic, care tinde să fie mai rapid, precis şi bine calibrat decât cele optice.

Greu de crezut totuşi că o firmă relativ mică din domeniul huselor şi protecţiilor are acces aşa devreme la Galaxy S10. Încă nu ştim dacă au testat şi toate variantele posibile de protecţii (există plastic şi sticlă). Ca să nu mai vorbim că Samsung ar putea lansa propriile accesorii realizate in house, care merg fără probleme.

Vom afla mai multe detalii pe 20 februarie când se lansează telefoanele. Nu ar fi prima oară când Samsung are o problemă cu protecţiile de ecrane. Cunosc 2 persoane care au schimbat multe protecţii din cauza marginilor curbate de pe Galaxy S8 şi S9, pe care e greu să mulezi majoritatea accesoriilor de protecţie fără să se dezlipească rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×