Xiaomi confirmă evenimentul programat pentru data de 24 februarie, înainte de startul MWC

650 ori
<b>Xiaomi confirmă evenimentul programat pentru data de 24 februarie, înainte de startul MWC</b>Cu doar câteva zile în urmă am aflat faptul că Xiaomi are în plan organizarea unui eveniment special de presă înainte de startul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona, informație care astăzi se confirmă la nivel oficial. Astfel pe data

Cu doar câteva zile în urmă am aflat faptul că Xiaomi are în plan organizarea unui eveniment special de presă înainte de startul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona, informație care astăzi se confirmă la nivel oficial. Astfel pe data de 24 februarie ni se pregătește ceva interesant și deși ne-am gândi la un posibil debut pentru Xiaomi Mi 9, în realitate lucrurile ar putea sta complet diferite. 

Device-ul pe care îl vom vedea prezentat la fața locului va fi Xiaomi Mi Mix 3 5G, acesta oferind după cum spune denumirea sa suport pentru noul standard de conectivitate. Va avea și noul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 la bord și aparent 10 GB de RAM după cum indicau anterior cei de la Xiaomi.

Nu știm dacă se pregătesc și alte produse pentru lansare în ziua de 24 februarie, dar în următoarea perioadă așteptăm materiale teaser care să ne lămurească. Aflați că varianta standard de Xiaomi Mi Mix 3 a sosit și pe masa noastră de teste, un unboxing fiind pregătit pentru publicare foarte curând! 

Prețurile acestui model pe plan local le puteți afla de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×