Samsung Galaxy S10 va aduce un scanner de amprente ultrasonic integrat în display, afirmă o sursă din Coreea de Sud

1.814 ori
<b>Samsung Galaxy S10 va aduce un scanner de amprente ultrasonic integrat în display, afirmă o sursă din Coreea de Sud</b>Încă o dată descoperim informații despre scannerul de amprente ultrasonic integrat în ecran de către Samsung Galaxy S10, o dotare confirmată de această dată de către o sursă din Coreea de Sud. Noul telefon din seria Galaxy S ar urma să debuteze

Încă o sursă din Coreea de Sud a confirmat ce abordare va avea Samsung la capitolul autentificare biometrică pe Samsung Galaxy S10. E vorba despre acel senzor de amprente ultrasonic integrat în display, despre care am mai auzit la un moment dat.

Samsung

Astfel de tehnologii se găsesc deja pe cele mai noi telefoane Vivo şi Oppo, iar zvonurile afirmă că şi Apple ar urma să facă un pas de genul. Şi Huawei Mate 20 Pro ar avea programată aceeaşi abordare in-display. Samsung merge pe ruta ultrasonică, ceea ce însemna că o precizie crescută, indiferent daca ai degetele murdare, ude sau de zona în care pui degetul pe ecran.

Samsung

Qualcomm inventase un senzor ultrasonic care făcea asta prin metal, iar acum se discută despre autentificare prin sticlă. Samsung Galaxy S10 ar urma să debuteze la final de lună februarie 2019, conform sursei din Coreea de Sud. Asta îmi sună destul de clar a MWC 2019. Rămâne de văzut dacă vom putea să fim amprentaţi doar pe o anumită zonă de ecran, doar pe jumătatea inferioară, sau oriunde pe display.

O sursă din industria display-urilor ar fi declarat că Samsung pregăteşte 3 variante de Galaxy S10. Două vor fi high end şi au scannerele de amprente în ecran, iar al treilea model are un senzor optic sub ecran. Tehnologia ultrasonică creează o hartă 3D a amprentei în locul unei imagini 2D plate. Senzorul optic, care e de 3 ori mai ieftin decât cel ultrasonic funcţionează ca o cameră digitală, capturând o imagine 2D a amprentei. E mai uşor de falsificat şi păcălit, faţă de cea 3D.

În plus degetul murdar sau ud nu poate fi recunoscut la cel optic, dar poate fi recunoscut de cel ultrasonic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×