Clona lui Steve Jobs?! Nu, doar actorul care Îi va juca rolul, Îmbrăcat În hainele trademark Jobs

Autor:  | Publicat în:  Apple 989 ori
<b>Clona lui Steve Jobs?! Nu, doar actorul care Îi va juca rolul, Îmbrăcat În hainele trademark Jobs</b>După cum probabil știți deja se lucrează la două proiecte de filme despre viața lui Steve Jobs, iar în unul dintre ele a fost deja ales actorul principal: Ashton Kutcher. Pe Kutcher îl știți din ultimul sezon "Doi bărbați și jumătate", dar...

După cum probabil știți deja se lucrează la două proiecte de filme despre viața lui Steve Jobs, iar în unul dintre ele a fost deja ales actorul principal: Ashton Kutcher. Pe Kutcher îl știți din ultimul sezon "Doi bărbați și jumătate", dar și din "Butterfly Effect" și "Dude where's my car". Ei bine, Kutcher a fost surprins îmbrăcat ca Steve Jobs în acest weekend în Los Angeles.

Aparent el vrea să intre în pielea personajului și are mare noroc că îl ajuta asemănarea feței sale cu cea a fostului CEO Apple, în tinerețe. Expresia feței este poate puțin cam prea jucăușă și veselă, față de mai mereu gânditorul Jobs. în fine, filmul cu Ashton se va axa pe începutul carierei fostului guru tech, care a încetat din viața anul trecut. Există și un alt film în producție, unul al celor de la Sony Pictures, bazat pe biografia oficială a lui Steve Jobs, scrisă de către Walter Isaacson.

Sunt tare curios cine va fi ales pentru acel film... Să sperăm că va fi o alegere pe bază de talent și similaritate a personalității și nu pur și simplu pe formatul fetei personajului. Credeți că Ashton va reuși să intre în pielea faimosului CEO Apple? De remarcat faptul că actorul este implicat deja în dezvoltarea de aplicații, SEO și social media, având o companie profitabilă în acest domeniu.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×