Griddy este un pachet de iconițe Android foarte arătos; creatorul său are 17 ani și este membru al forumului Mobilissimo

2.527 ori
<b>Griddy este un pachet de iconițe Android foarte arătos; creatorul său are 17 ani și este membru al forumului Mobilissimo</b>Forumul Mobilissimo găzduiește numeroase topicuri interesante, dar și membri talentați, cum este cazul lui Matko Gabriel - un tânră de 17 ani ce s-a perfecționat în ultimii ani în dezvoltarea de teme și pachete de iconițe pentru sistemul de operare Androi

Pe forumul Mobilissimo avem și membri talentați, cum este cazul lui Matko Gabriel, un tânăr de 17 ani ce se ocupă cu grafica, design-ul și cu dezvoltarea de teme pentru Android. Astăzi vă prezentăm cea mai nouă creație a acestui adolescent inspirat, și anume un pachet de iconițe numit Griddy Icon Pack despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos. Înainte însă, haideți să aflăm cum Gabi a ajuns să dezvolte astfel de elemente de customizare pentru Android.

Griddy Icon Pack

Ei bine, aflăm că acesta a descoperit puterea de customizare pe care o deține un telefon cu Android acum aproximativ 2-3 ani, pe când schimba aproape zilnic wallpaper-urile, pachetele de iconițe, și mai ales ROM-urile, pentru ca experiența de utilizare să fie pe placul său. În momentul în care Gabi a descoperit că a încercat mai toate elementele de customizare disponibile în magazinul de aplicații Google, a decis să își creeze propriile sale widget-uri.

După ce a creat 10-20 de astfel de widget-uri pentru personal use, a decis să treacă la nivelul următor și să devină un dezvoltator în toată regula - achiziționând un astfel de cont de dezvoltator. Ulterior a publicat pachetul de widget-uri ce a ajuns la un număr de 3000 instalări. Mai apoi a început adevărata provocare, și anume crearea unui pachet de iconițe propriu - unul la care avea să depună multă muncă.

Griddy Icon Pack

Cum era de așteptat, procesul de creare a acestor iconițe nu s-a dovedit a fi deloc ușor, și asta pentru că există sute, chiar mii de aplicații pentru care trebuie schimbate iconițele standard. Încet-încet, acesta a ajuns la un număr de 150 iconuri ce au fost lansate sub forma unui pachet beta, urmând ca în următoarele luni să se ajungă la 500 icoane personalizate. Primul său pachet de pitograme a fost numit Matericons - aplicație care din păcate nu a fost pe atât de populară pe cât se aștepta.

Au trecut alte câteva luni și Gabi a decis să treacă din nou la treabă și să creeze un nou pachet de icoane - unul denumit Griddy Icon Pack și disponibil acum în Google Play. Spre deosebire de majoritatea icon pack-urilor disponibile la ora actuală ce adoptă stilurile material design, culorile mate, și chestiile fancy, pachetul Griddy Icon Pack este un pic mai diferit în sensul bun - acesta putându-se adapta pe orice fundal cu ușurință. 

Află că baza care a stat la demararea acestui icon pack a fost conturul, cu scopul de a defini mai bine formele și gradientul, și de a face pictogramele să 'strălucească'. Culorile au fost alese cu atenție din paleta de culori de la Google, folosindu-se nuanțe calde care să nu deranjeze privirii. Astfel, ele ies în evidență pe orice tip de background, deschis sau închis, ba chiar și pe cele colorate datorită conturului ce delimitează precis iconurile și astfel nu se încurcă cu fundalul. 

În aplicația Griddy Icon Pack există și o secțiune numită Icon Request de unde utilizatorii pot trimite cereri cu privire la dezvoltarea unei iconițe ce lipsește din pachet. Deși Gabi nu are un site propriu, acesta oferă update-uri cu privire la munca sa prin intermediul paginii personale de Google Plus, și pe comunitatea icon pack-ului ce poate fi accesată de aici

Aflați că acest pachet de pictograme costă doar 5.99 lei, un preț mic de plătit pentru a vă transforma telefonul și interfața de utilizare într-una foarte arătoasă. Puteți găsi aplicația aici, și îi urăm lui Gabi mult succes atât în proiectele actuale, cât și în cele ce vor urma! 

- Avem și un cod de valorificare pentru voi, unul prin care veți putea testa gratuit pachetul de iconițe. El poate fi utilizat doar o singură dată, așa că mergem pe principiul - primul venit, primul servit. Acesta este codul - ZVR9E0J7QBQSJUR5KAE0KG7 !

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×