Huawei P9 Lite: Design din policarbonat şi metal aflat la "înălţime metalică"

1.711 ori
<b>Huawei P9 Lite: Design din policarbonat şi metal aflat la "înălţime metalică"</b>De obicei telefoanele cu carcasa din plastic nu sunt luate în serios, chiar dacă au o ramă metalică solidă. Huawei P9 Lite în schimb reuşeşte performanța să pară un telefon serios, învelişul său din plastic şi metal nefiind cu nimic mai prejos decât o..

De obicei telefoanele cu carcasă din plastic nu sunt luate în serios, chiar dacă au o ramă metalică solidă. Huawei P9 Lite în schimb reuşeşte performanța să arate a telefon serios, învelişul său din policarbonat şi metal nefiind cu nimic mai prejos decât o "cuşcă" metalică unibody preţuită pe un flagship.

Acest model vine pe auriu, alb sau negru şi măsoară 7.5 mm in grosime, deci cu 0.2 mm mai subţire decât predecesorul P8 Lite. E totuşi ceva mai greu, la 147 de grame, faţă de cele 131 grame ale modelului de anul trecut. E drept că a crescut şi diagonală cu 0.2 inch. Telefonul este comod de ţinut în mână, are un feedback bun al butoanelor, dar fiind destul de lung nu are o utilizare comodă cu o singură mână.

Rama din aluminiu şi spatele din policarbonat oferă o combinaţie solidă, iar spatele are chiar un look metalic şi un feeling de "fildeş", dacă pot spune aşa. E un device construit bine, cu o zonă a camerei delimitată de un strat din sticlă, în stil Huawei P9 şi Nexus 6P. Remarcăm şi muchii rotunjite aici, margini înguste ale ecranului şi concluzia e că Huawei nu a făcut sacrificii pe partea de design când a realizat acest model Lite, care le-a ieşit bine şi cu nimic mai prejos faţă de un model metalic.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×