Huawei P9 Lite: Design din policarbonat şi metal aflat la "înălţime metalică"

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.521 ori
<b>Huawei P9 Lite: Design din policarbonat şi metal aflat la "înălţime metalică"</b>De obicei telefoanele cu carcasa din plastic nu sunt luate în serios, chiar dacă au o ramă metalică solidă. Huawei P9 Lite în schimb reuşeşte performanța să pară un telefon serios, învelişul său din plastic şi metal nefiind cu nimic mai prejos decât o..

De obicei telefoanele cu carcasă din plastic nu sunt luate în serios, chiar dacă au o ramă metalică solidă. Huawei P9 Lite în schimb reuşeşte performanța să arate a telefon serios, învelişul său din policarbonat şi metal nefiind cu nimic mai prejos decât o "cuşcă" metalică unibody preţuită pe un flagship.

Acest model vine pe auriu, alb sau negru şi măsoară 7.5 mm in grosime, deci cu 0.2 mm mai subţire decât predecesorul P8 Lite. E totuşi ceva mai greu, la 147 de grame, faţă de cele 131 grame ale modelului de anul trecut. E drept că a crescut şi diagonală cu 0.2 inch. Telefonul este comod de ţinut în mână, are un feedback bun al butoanelor, dar fiind destul de lung nu are o utilizare comodă cu o singură mână.

Rama din aluminiu şi spatele din policarbonat oferă o combinaţie solidă, iar spatele are chiar un look metalic şi un feeling de "fildeş", dacă pot spune aşa. E un device construit bine, cu o zonă a camerei delimitată de un strat din sticlă, în stil Huawei P9 şi Nexus 6P. Remarcăm şi muchii rotunjite aici, margini înguste ale ecranului şi concluzia e că Huawei nu a făcut sacrificii pe partea de design când a realizat acest model Lite, care le-a ieşit bine şi cu nimic mai prejos faţă de un model metalic.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×