Clonele de Samsung Galaxy S8 iau cu asalt piața din China! Recomandăm atenție sporită la aceste produse ce pot păcăli ușor! (Video)

3.048 ori
<b>Clonele de Samsung Galaxy S8 iau cu asalt piața din China! Recomandăm atenție sporită la aceste produse ce pot păcăli ușor! (Video)</b>E drept că am avut parte și de scăpări cu iz oficial pentru Samsung Galaxy S8, dar mare parte dintre leak-uri ne-au dezvăluit clone ale acestui viitor flagship ce încă nu s-a lansat pe piață. V-am informat de curând că o asemenea clonă a ajuns la vânzare

Încă de săptămâna trecută v-am informat prin intermediul unui articol despre faptul că în China deja au apărut la vânzare clonele de Samsung Galaxy S8, asta în situația în care produsul original nici nu a fost anunțat oficial. În ultimele câteva zile pe web și-au tot făcut apariția fel și fel de materiale foto și video cu asemenea handset-uri clonate, iar noi le-am adunat pe toate în cadrul galeriei de mai jos.

Samsung Galaxy S8 Clona

Avem aici și fotografii ale unor machete, dar și modele complet funcționale care la prima vedere nici nu par a fi clone dacă nu privim cu atenție. Elementul ce le dă de gol este chiar portul microUSB v2.0 plasat la bază, acest element de conectivitate fiind mai accesibil la capitolul cost pentru firmele chineze no-name. Totuși, nu ar fi exclus să vedem asemenea produse echipate și cu port USB Type-C pentru a 'cuceri' complet cumpărătorii.

De asemenea, există și unele modele care au aplicat logo-ul Samsung pe panoul frontal, lucru ce nu va fi regăsit pe smartphone-ul real, asta datorită spațiului foarte mic disponibil în acea zonă. Cu siguranță aceste clone vor ajunge curând și la noi pe OLX.ro sau pe alte site-uri de gen, motiv pentru care recomandăm atenție sporită dacă nu vreți să fiți păcăliți.

Vor exista bișnițari care să profite de aceste clone pentru a le vinde drept 'the real deal' la prețuri foarte piperate, sau la sume exagerat de mici comparativ cu cele așteptate pentru modelul oficial. Așadar mare mare atenție!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×