Clona lui Samsung Galaxy S8 este deja la vânzare pe străzile din China

3.754 ori
<b>Clona lui Samsung Galaxy S8 este deja la vânzare pe străzile din China</b>Cum de câțiva ani buni încoace am ajuns să cunoaștem design-ul unui viitor smartphone dinainte ca acesta să fie anunțat oficial pe piață, am dat și de telefoane de tip clonă care au ajuns la vânzare înaintea celui original. Fix asta se întâmplă acum în

Trăim într-o perioadă a leak-urilor, scăpări ce ne dezvăluie încă din timp cum va arăta un viitor smartphone chiar înainte ca acesta să fie lansat oficial pe piață. Pentru că se întâmplă acest lucru, producătorii de huse și accesorii pot demara procesul de confecționare a acestora din timp având atât design-ul cât și dimensiunile viitoarelor smartphone-uri la îndemână. Există desigur și posibilitatea de a crea clone pe seama acestor scăpări.

Samsung Galaxy S8 Clona

Fix asta se întâmplă acum când pe piață poposește o clonă de Samsung Galaxy S8, asta la doar câteva săptămâni înainte de debutul produsului original programat pentru data de 29 martie. Nu avem o listă de specificații și nici măcar prețul asociat acestei clone, dar cu siguranță ea costă pe undeva pe la 100 dolari, sau poate chiar mai puțin.

Samsung Galaxy S8 clona

Vedem panoul frontal ușor curbat pe margini, dar și faptul că zona propriu zisă a ecranului este însoțită de margini negre serioase de jur împrejur. Pe spate avem scanner-ul de amprente, camera foto și bliț-ul LED. Nu doar design-ul produsului Samsung a fost copiat, ci și interfața software după cum puteți vedea în imagini.

Samsung Galaxy S8 clona

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×