Ecranul lui Samsung Galaxy S8 ar urma să suporte diferite nivele de presiune

1.074 ori
<b>Ecranul lui Samsung Galaxy S8 ar urma să suporte diferite nivele de presiune </b>Următorul flagship al sud-coreenilor de la Samsung se anunță a fi un device foarte interesant. Printre dotările despre care am aflat în ultima perioadă se află și prezența unei camere foto duale la pachet, a unui procesor Snapdragon 830 și a unui chip de

Pe măsură ce ne apropiem de finalul acestui an, informațiile referitoare la flagship-ul Samsung Galaxy S8 ajung din ce în ce mai des în mediul online - acest terminal fiind așteptat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 ce va avea loc în Barcelona. Pe lângă camera duală pe care o vom primi la bord, se pare că sud-coreenii vor aduce și un display cu tehnologie Force Touch.

Ecranul va suport astfel diferite nivele de presiune exact ca în cazul lui iPhone 6s/7, modalitate prin care vom putea interacționa cu aplicațiile de pe homescreen într-un mod mai rapid, dar și beneficia de funcții precum Peek and Pop de pe iOS. Cât despre celelalte dotări despre care am aflat până acum, adugăm pe listă și prezența unui display cu rezoluție 4K, a unui asistent vocal și a unui chip de 8 GB memorie RAM.

Nu ar fi exclus să vedem și un refresh aplicat asupra design-ului, lucru pe care îl vom afla abia la începutul anului viitor pe măsură ce fotografii cu produsul vor ajunge pe web. Dacă toate aceste speculații definesc realitatea, atunci Samsung Galaxy S8 se va dovedi a fi un smartphone complet pus la punct din orice privință. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×