Bend test la 2 mâini! Samsung Galaxy S8+ versus iPhone 7 Plus RED la testul suprem al îndoirii (Video)

3.904 ori
<b>Bend test la 2 mâini! Samsung Galaxy S8+ versus iPhone 7 Plus RED la testul suprem al îndoirii (Video)</b>Este momentul ca astăzi să privim asupra unui duel foarte interesant între Samsung Galaxy S8+ și iPhone 7 Plus, telefoane cu diagonale serioase ce se iau la trântă în materie de rezistență la îndoire. Testul de față este realizat de către cei de la

Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie îmi place să văd smartphone-uri de multe mii de lei torturate, îndoite şi chinuite pentru ca utilizatorul să afle în ce măsură rezistă la vitregii sau nu. Cumva Galaxy S8 şi S8+ au scăpat de torturi până acum, când au ajuns pe mâna celor de la EveryThingApplePro.

Test indoire S8+ vs iPhone 7 plus

Ei au realizat un test deosebit, în ideea că au supus la bend test Samsung Galaxy S8+ versus un iPhone 7 Plus roşu. Deja telefoanele porneau la drum puţin abuzate, modelul Samsung având spatele spart, iar iPhone 7 Plus ecranul crăpat. Motivul pentru daune e că ambele telefoane veneau după un drop test. Până acum am văzut teste de îndoire realizate cu "mâna goală” de JerryRigEverything, dar acum trecem la nivelul următor.

Astfel, cu nişte mănuşi speciale ce amplifică aderența şi braţul forţei a început şi testul. iPhone 7 Plus s-a îndoit cam ca o ciocolată care a stat câteva minute la căldură. Toate cele 4 colţuri s-au îndoit, iar telefonul a încetat să funcţioneze. E drept că drop test-ul l-a cam slăbit. A urmat Samsung Galaxy S8+, care a rezistat eroic, ca Braveheart la tortură în filmul cu Mel Gibson.

Cu maximul forţei YouTuber-ul tot nu a reuşit să îl distrugă sau deformeze fatal. La final telefonul continuă să funcţioneze, ceea ce e admirabil. Un smartphone atât de îngust şi subţire şi mai ales lung să aibă asemenea rezistenţă e neaşteptat. Samsung 1, Apple 0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×