Coada la magazinele Apple pentru iPhone 3G? Deja?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.064 ori
<b>Coada la magazinele Apple pentru iPhone 3G? Deja?</b>Boioglu ne infomreaza ca isteria iPhone (3G) a inceput deja, cu toate ca punerea in vanzare a handsetului produs de Apple va incepe de abia de vineri. Cu aceasta ocazie ii uram "la mai multi vizitatori" lui Boioglu, al carui record il puteti afla de pe...

Adrian Boioglu ne infomreaza ca isteria iPhone (3G) a inceput deja, cu toate ca punerea in vanzare a handsetului produs de Apple va incepe de abia de vineri.

Punctul esential al acestei nebunii iPhone este magazinul Apple de pe 5th Avenue, unde se vor concentra multimi impresionante cu o zi inainte de marea lansare. In pur stil american exista si niste temerari care doresc sa bata recordul de "cel mai mult timp de asteptat la coada cu copilul in brate". In schimb, "iPhone Man" are planuri mai normale, dorind sa viziteze Apple Store-ul din Miami pe 11 iulie la ora 9 si jumatate, asta daca nu il vor devora fanii terminalului pana atunci.

De remarcat este faptul ca nu stim nimic deocamdata despre o metoda de deblocare a noului iPhone si nu am vazut vreun preview pe site-urile de specialitate. Sa fie iPhone 3G chiar atat de bine pazit? Din fericire, prietenul nostru ( la mai mare! ;) )a promis cititorilor sai un hands-on video review, pe care il asteptam cu sufletul la gura.

Cum ramane cu acei copii care asteapta la coada pentru o "fita" a parintilor obsedati de iPhone si recorduri? Se vor sesiza autoritatile de protectie a copilului?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×