9 potentiali candidati pentru lansarea unui nou serviciu de telefonie

Autor:  | Publicat în:  ANRCTI 950 ori
<b>9 potentiali candidati pentru lansarea unui nou serviciu de telefonie</b>In data de 4 iulie s-a incheiat procesul de achizitionare a caietelor de sarcini pentru licitatia in cadrul careia va fi acordata o licenta nationala de utilizare a frecventelor radio puse la dispozitie de catre ANRCTI. Initiativa va permite furnizarea a...

In data de 4 iulie s-a incheiat procesul de achizitionare a caietelor de sarcini pentru licitatia in cadrul careia va fi acordata o licenta nationala de utilizare a frecventelor radio puse la dispozitie de catre ANRCTI. Initiativa va permite furnizarea a unor servicii de comunicatii electronice mobile in benzi de frecvente 410-415/420-425 MHz.

9 companii au cumparat caietul de sarcini anterior mentionat, acestea fiind: S.C. Postelecom Network S.R.L., S.C. RCS - RDS S.A., S.C. Romtelecom S.A., S.C. Cobalt IT S.R.L., Tactical Networks AS, S.C. NetPoint S.R.L., DIGI Tavkoslesi Es Szolgaltato Kft., Saudi Oger Ltd. si S.C. Asesoft International S.A. Ofertele pentru licitatie vor putea fi depuse pana in data de 4 august 2008, iar castigatorul va fi desemnat pe 8 septembrie.

Compania care va castiga va trebui sa ofere un minim de servicii voce, servicii de trasnfer de date (viteza minima de 128 kb/s - download) si servicii PAMR (voce push to talk, servicii simultane de voce, dispecerat, punerea in asteptare etc.). Vor putea fi oferite si servicii optionale, in genul celor de la localizare, pachete de date/IP, retele private virtuale si aplicatii video. In evaluarea ofertelor celor 9 companii vor fi luati in calcul factori ca: disponibilitatea financiara pentru investitii, cifra de afaceri pe ultimii 3 ani, fezabilitatea tehnica, acoperirea propusa si altele.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×