Cofondatorul OnePlus, Carl Pei confirmă lansarea unui nou model de telefon aproape de Crăciun

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.697 ori
<b>Cofondatorul OnePlus, Carl Pei confirmă lansarea unui nou model de telefon aproape de Crăciun</b>Aflam cu puţin timp &icirc;n urma mulţumită unui interviu realizat de ziarul Adevărul că OnePlus ar mai pregăti un handset pentru lansare &icirc;n 2015, &icirc;n afară de OnePlus 2. E vorba despre un handset midrange sau entry level, iar azi...

Aflam cu puţin timp în urma mulţumită unui interviu realizat de ziarul Adevărul că OnePlus ar mai pregăti un handset pentru lansare în 2015, în afară de OnePlus 2. E vorba despre un handset midrange sau entry level, iar azi celebrul Carl Pei confirma şi perioada în care va debuta.

Noul terminal a fost confirmat de către cofondatorul OnePlus, în cadrul unui interviu cu USA Today. El a declarat că produsul ar putea sosi în preajma Crăciunului. Interesant e că în ciuda aşteptărilor ca smartphone-ul să aibă dotări modeste, Carl Pei afirma că "ar putea sau nu să aibă dotări mai bune decât OnePlus 2". Cel mai probabil e vorba despre un OnePlus Mini, cu diagonală mai mică şi mai puţin RAM.

Totuşi, recent au apărut şi speculaţii despre un aşa numit OnePlus X, cu ecran Quad HD, care ar fi mai degrabă un OnePlus 2 Plus, decât un Lite/Mini. Carl Pei a mai făcut confirmări de genul pentru acest handset, afirmând că în 2015 OnePlus mai pregăteşte şi un telefon pentru cei care apreciază designul mai degrabă decât specificaţiile.

Pei a ţinut să menţioneze că în următorii 5 ani pe piaţa smartphone va fi loc doar pentru 3 companii: Apple, Samsung şi OnePlus. Puţin cam prea optimist, nu credeţi?

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×