Sony Italia postează un teaser pentru IFA 2015; Xperia Z5 ar putea sosi pe data de 2 septembrie

921 ori
<b>Sony Italia postează un teaser pentru IFA 2015; Xperia Z5 ar putea sosi pe data de 2 septembrie</b>Astăzi, japonezii de la Sony au avut destul de multă treabă odată cu anunțul modelelor Xperia C5 Ultra, respectiv&nbsp;Xperia M5, terminale cu dotări destul de interesante la pachet. Pe l&acirc;ngă aceste terminale, Sony are de g&acirc;nd să...

Astăzi, japonezii de la Sony au avut destul de multă treabă odată cu anunțul modelelor Xperia C5 Ultra, respectiv Xperia M5, terminale cu dotări destul de interesante la pachet. Pe lângă aceste terminale, Sony are de gând să lanseze și alte noi dispozitive cât de curând, mai precis pe data de 2 septembrie.

Informația cu privire la această lansare vine prin intermediul contului de Twitter Sony Italia, pagină unde tocmai ce a fost postat un teaser destul de sugestiv. În primul rând ne așteptăm ca la IFA 2015 să-l vedem pe Xperia Z5, dar poate și o nouă tabletă cu talie foarte subțire și dotări de top.

Pe lângă dispozitive de acest tip, observăm în imaginea de mai sus și detalii ce ne duc cu gândul la anunțul unui nou smartwatch, televizor 4K Ultra HD, a unei noi camere din gama Alpha, dar și a unui player audio, respectiv a unui accesoriu PS4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×