Compania chineză LeEco îşi aduce produsele în SUA luna viitoare; De la smartphone-uri la automobile electrice

844 ori
<b>Compania chineză LeEco îşi aduce produsele în SUA luna viitoare; De la smartphone-uri la automobile electrice</b>În ultimii câțiva ani compania chineză LeEco a devenit un nume cunoscut la nivel global, și asta prin prisma lansării de smartphone-uri foarte bine dotate și accesibile ca preț pentru publicul larg. 2016 reprezintă pentru firma chineză anul în care vor

Producătorul chinez LeEco a evoluat în mod surprinzător în ultimii ani şi a ajuns de la "Netflix-ul Chinei", la un producător smartphone respectat şi apoi şi un nume de reţinut în zona automobilelor electrice. De aici ei nu pot să meargă decât în sus şi fac asta prin debutul în SUA.

LeEco Le Pro 3

Acest debut se va face printr-un eveniment organizat în California pe 19 octombrie. Compania se remarcă în mod deosebit prin produse cu dotări high end şi preţ accesibil, precum proaspăt lansatul smartphone Le Pro 3. Terminalul s-a vândut în 500.000 de unităţi în doar 15 secunde, ceea ce nu surprinde având în vedere că vine cu procesor Snapdragon 821 şi versiunea sa cu 4 GB RAM costă doar 269 dolari.

Există şi o variantă high end cu 6 GB RAM, care costă puţin mai mult. LeEco a făcut multe mişcări interesante în ultimul an, de la achiziţionarea producătorului de televizoare Vizio, până la finanţarea producătorului de supermasini Faraday Future şi experimente în zona de biciclete smart. Telefoanele rămân totuşi punctul său de interes şi dacă mizează pe o imagine cool ar putea cuceri şi SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×