Turul Magazinelor #27: aparatura muzicală sună bine pe GearBest, Nexus 6P la preţuri ciudate şi ZenFone 3 Deluxe în România

1.683 ori
<b>Turul Magazinelor #27: aparatura muzicală sună bine pe GearBest, Nexus 6P la preţuri ciudate şi ZenFone 3 Deluxe în România</b>Iată-ne ajunși la Turul Magazinelor cu numărul 27 - articol din care veți afla care este cel mai bun preț pentru phablet-ul Huawei Nexus 6P, dar și ce magazin afișează la vânzare puternicul smartphone Asus ZenFone 3 Deluxe. Avem parte și de reduceri

Pe undeva prin Turul Magazinelor 16 parcă scriam despre gama ASUS ZenFone 3, ajunsă în oferta celor de la Quickmobile. Era vorba despre modelele ZenFone 3, ZenFone 3 Ultra şi Max, dar Deluxe nu ajunsese încă la noi. Ei bine, acum a poposit la retailerul mai sus menţionat şi se pare că am avut dreptate să îi prezic un preţ de 3000 lei. Azi avem pentru voi şi ceva aparatură muzicală la preţ bun şi Nexus 6P cu nişte cote ciudate la preţuri.

1. ASUS ZenFone 3 Deluxe la Quickmobile.ro, cu specificaţii ambigue

Asus ZenFone 3 Deluxe

Un device numit Deluxeclar vine cu pretenţii mari, asta e sigur. Costă 3.099 lei la Quickmobile.ro şi e afişat cu 4 GB RAM, dar cei de la Quick au greşit probabil dotările, pentru că pe site-ul ASUS scrie clar 6 GB RAM. E dotat şi cu un ecran Full HD de 5.7 inch, camera de 23 MP şi baterie de 3.000 mAh. Are 64 GB stocare şi e disponibil doar pe argintiu deocamdată.

Avem parte şi de cameră selfie de 8 MP, iar ecranul este un Super AMOLED ce ar trebui să ofere cred eu valori duble de luminozitate faţă de cele ale lui ZenFone 2 şi modelele derivate de anul trecut. Procesorul e puternicul Snapdragon 820, deşi nu se supără nimeni dacă primeam varianta cu Snapdragon 821. Încă aşteptăm clarificarea de specs... şi poate o scădere de preţ după lansarea oficială.

2. Huawei Nexus 6P la preţuri... bizare

Nexus 6P

E şocant să vezi că a trecut un an de când s-a lansat Nexus 6P şi el încă mai costă 3.249 lei la evoMAG.ro. Din fericire F64.ro îl oferă la suma de 1989 lei, care deşi maricică faţă de ce vine acum din China de la UMi, Elephone sau LeECo, e totuşi rezonabilă faţă de alte oferte. Nici compari.ro nu bate această ofertă cu vreuna mai accesibilă şi Marketonline.ro are fix acelaşi preţ.

Se pare că românul trebuie să plătească puţin extra pentru prioritatea pentru Android Nougat, Oreo şi ce va mai urma. Rămâne totuşi cel mai arătos telefon Nexus de până acum şi are cameră foarte bună, mai ales la filmat. Nici ecranul nu e rău deloc.

3. Muzica şi muzichia de la GearBest.com

Ocarina

Gearbest are mai nou instrumente muzicale şi echipamente de genul listate la reducere. Fanii jocului Zelda vor găsi o "Ocarină" fix ca în joc la suma de doar 8,76 dolari, un fel de flaut în formă de scoică. O vioară electrică Astonvilla costă 55 de dolari, în reducere de 50%, iar nişte căşti de gaming Kingston HyperX costă doar 59 de dolari.

Avem şi difuzoare wireless Xiaomi la câteva zeci de dolari şi receivere Bluetooth pentru casetofonul de maşină la doar 3-4 dolari. Mă mir că nu e şi vreo chitară pe aici sau vreun amplificator.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×