Compania chineză UMi își va schimba numele; din 2017 va fi cunoscută drept UMIDIGI

Autor:  | Publicat în:  UMI 1.093 ori
<b>Compania chineză UMi își va schimba numele; din 2017 va fi cunoscută drept UMIDIGI</b>Producătorul asiatic UMi ne-a adus pe piață numeroase smartphone-uri atractive pe parcursul acestui an, modele caracterizate de un hardware bine pus la punct și de un preț accesibil. Aflăm astăzi faptul că firma chineză are în plan ca începând din 2017

Printre producătorii de origine chineză ce ne-au adus pe piață de-a lungul acestui an smartphone-uri foarte interesante, se numără și UMi. Deși numele purtat de către această companie este unul care din punctul meu de vedere sună foarte bine, se pare că persoanele din conducere au luat decizia ca începând din 2017 să fie folosit numele UMIDIGI (denumire ce reprezintă o prescurtare pentru UMI Digital).

Potrivit companiei, această nouă identitate va exemplifica clar care este rolul firmei, ce face aceasta și viziunea în viitor. Pe lângă smartphone-urile din portofoliu, UMIDIGI plănuiește ca pe viitor să aducă la vânzare și alte produse la fel de interesante, precum roboți, headset-uri Bluetooth, dar și produse din gama Smart Home.

Un lucru este sigur, acela că UMIDIGI va continua să ne impresioneze cu dispozitivele pe care le va aduce pe piață, o companie ce vrea să crească încet și sigur de la statutul de producător de smartphone-uri, la o companie tech digitală. 

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×