Snapchat îşi schimbă numele oficial, lansează ochelarii cu captură video Spectacles (Video)

951 ori
<b>Snapchat îşi schimbă numele oficial, lansează ochelarii cu captură video Spectacles (Video)</b>În urmă cu o zi apăreau în fotografii ochelarii cu cameră video încorporată pregătiți de către Snapchat - produs ce astăzi este anunțat oficial. Avem de-a face cu o pereche de ochelari destul de șic la prima vedere, și care adoptă un senzor foto capabil

Se pare că zvonul de ieri era real  şi Snapchat chiar pregătea o pereche de ochelari smart, capabili de captură video. Pe numele lor Spectacles, ochelarii vin la pachet cu o schimbare de denumire a companiei. Astfel, Snapchat e acum cunoscută la nivel oficial drept Snap Inc. Aplicaţia de chat rămâne totuşi sub acelaşi nume.

Snapchat Spectacles

În ce îi priveşte pe Spectacles, ochelarii au un design modern şi tineresc şi integrează o cameră video în zona superioară a lentilei din dreapta. Acolo găsim şi o porţiune cu LED-uri care se iluminează pentru a le arăta celor din jur că se filmează. Astfel se vor împiedica filmările inopinate şi pe ascuns. Un buton e ascuns în balamaua care conectează rama ochelarilor şi zona frontală, iar apăsarea sa se soldează cu o înregistrare video de 10 secunde.

De fiecare dată când apăsam butonul realizăm încă 10 secunde de înregistrare, iar apăsând de 3 ori ajungem la captura maximă de 30 de secunde Bateria ține o zi întreagă, iar husa purtabilă a ochelarilor oferă până la 4 încărcări din mers. Spectacles ar urma să coste în jur de 129.99 dolari. Accesoriul va fi disponibil pe negru, albastru sau "coral", iar mărimea va fi universală.

Avantajul acestui produs e că putem să ne continuăm aventurile şi experienţele fără a ne ocupa mâinile cu telefonul mobil, iar Spectacles au integrată o lentilă wide angle de 115 grade. Pentru început distribuţia gadgetului va fi limitată.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×